Van a rossztól is rosszabb

Mindenki öntötte már le, vagy ette le magát, pont a legrosszabb pillanatban. Mindig a legrosszabb időben tudnak bekövetkezni ezek a bakik, amik hátráltatnak minket, kizökkentenek a megszokott rutinból. Szerencsére ma már kevés az olyan folt, ami eltüntethetetlen, de azért így is marad egy két makacs kivétel, melynek köszönhetően a kedvenc ruhadarabjaink a hétköznapi vagy az otthoni státuszba kerülnek.

Így vagyunk a cipőkkel is, hiszen elég egy olajfolt, vagy akár a fehér sportcipőben végigtaposott füves mező, ami miatt már esztétikailag nem nyújtja elegáns, ápolt megjelenést. Bármilyen hihetetlen is, még ez a jobbik eset, hiszen a minőség és maga a termék „életideje” nem csökken. A legrosszabb az, amikor belevágunk, szétszakad, vagy esetleg megkopik, olyan látványosan, hogy szinte használhatatlanná válik és ilyenkor első útja a kukába vezet majd. Ilyen sérüléseket igaz, ritkán szerzünk be, de mégis van egy olyan faktora ennek az egésznek, ami napi szinten, szépen lassan csökkenti ezt az életidőt.

Ez nem más, mint a folyamatos vezetés, mely során ide oda pedálozva a cipőnk sarka folyamatosan dörzsölődik az autó kárpittal, ami képes kikezdeni azokat. Ez, ha nem vesszük időben észre, már menthetetlenné teszik a lábbelinket. Mint, ahogy mindent, ezt is megelőzhetjük szerencsére, mégpedig a Heelgood sarokvédőivel, melyeket ezekre a súrlódásokra találtak ki. Könnyen felhelyezhető minden méretre és bármilyen típusú cipőre. Ez a sarokvédő cipőre meglepően divatos megjelenésű, így akkor sem lehet észrevenni, ha épp elfelejtenénk a vezetés után levenni. Szóval, ne hagyjuk, hogy ezek a problémák az utunkba álljanak, hiszen egy egyszerű megoldással, hosszabb ideig élvezhetjük kedvenc cipőinket.