A kényelem oldala

Ha bármelyik nőt megkérdezem, hogy mennyi idő jut magára, akkor biztosan halvány mosoly lesz az első válasz. Lesz majd, aki azt mondja, hogy bizony azért szakít magára, lesz aki igazat mond és lesz aki hazudik, de egy biztos, mindenki el fogja mondani a végén, hogy azért el tudna több időt is képzelni, amit magára és a szépségének megőrzésére vagy épp a testének ápolására fordíthat. Gondoljunk csak bele ugyanis, hogy mennyire egyértelmű az, hogy nem igazán tud az ember mondjuk egy család és amunka mellett eljutni minden hónapban egyszer akár egy szauna vagy wellness részleg közelébe, nem is beszélve az egyéb, testet és lelket ápoló dolgokról, pedig hát azt nem mondhatjuk, hogy az életünk stressz nélküli lenne, hogy nincs szükségünk ezekre a feloldásokra. Bizony lenne, csak nincs időnk.

Miért ne tennénk ezt elérhetővé otthon? Kérdezzük naivan? Hiszen a szauna kivételével egy-egy forró fürdő, akár különböző illóolajokkal, illatgyertyákkal vagy épp színterápiás gyertyákkal már hihetetlen eredményeket érne el a feszültség feloldásában, de ugye tudjuk, hogy ez sem könnyű, hiszen a család tagjai nem igazán szeretnek bennünket magunkra hagyni. Megoldható azonban. És én rá is jöttem, viszonylag gyorsan, hogy meg is kell oldani. Mert hát azt nem várhatom el, hogy minden hónapban akár egy hétvégét egy wellness részlegen tölthessek, de hogy minden héten legalább fél-egy órát magamra fordítsak otthon, az igenis már egy jogos igény azért, hogy megőrizzem a nyugalmam, türelmem és kiegyensúlyozottságom, és ez bizony a családnak is jót tesz, valljuk be őszintén.

De hát ehhez is el kell menni bevásárolni, ami utazással és sorban állással jár, amit az ember igyekszik megspórolni, csak nem mindig tud. Mert hát nem minden termék kapható a neten. Én kifejezetten szeretem például az avon termékeket, amik ugye legfőképp katalógusból rendelhetők és egy-két helyen talán már megtalálhatók, de neten eddig nem tudtam rendelni. Most viszont megtaláltam a pipereshop oldalát, ami a legnagyobb segítséget nyújtja, hogy mindent meg tudjak rendelni, amit szeretek, és egy lépést se kelljen tennem a lakásból. Így aztán azt a kis időt is magamra tudom fordítani legalább. Hihetetlenül szeretem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.