Eszeveszett keresgélés, profi és gyors segítség

Az ember néha hajlamos dolgokat odázni. Én iszonyatosan ilyen vagyok sajnos, a szüleim éppen ezért Pató Pál úrnak hívnak csak, és bár vannak ennek is mint mindennek vicces oldalai, azért meg kell mondjam őszintén, hogy így a felnőtté válás kapujában, az érettségi után, a felvételik időszakában az ember már nehezebben tud nevetni azon hogy ha valamit az utolsó pillanatra hagyva aztán eszeveszett rohanással tud csak megoldani. Mindig azt mondták a szüleim, hogy majd meggondolom én, hogy egyáltalán folytatom-e ezt a hozzáállást, hogy ha a saját bőrömről lesz szó, és azt kell mondjam, hogy igazuk is volt sajnos.

A szüleim ugyanis minden egyes nap megkérdezték, hogy van-e már kiadó szoba budapest terültén amit kinéztem magamnak és meg lehet nézni, hiszen már nem sok idő van az évkezdésig, de én mindig csak azt a választ adtam nekik, hogy a következő napra terveztem feladatként megoldani a kérdést. Ők pedig hogy végre valahára megtanuljam, ilyet nem lehet csinálni, hagyták hogy belefulladjak a saját tologatásomba. Persze amikor rádöbbentem, hogy az utolsó utáni pillanatban vagyok és keresgélni kezdtem már csak azzal szembesültem, hogy iszonyatosan nehéz válogatni az egyes hirdetések között, és valójában fogalmam sincs, hogy milyen paraméterek mentén kellene szelektálnom egyáltalán a hirdetések között.

Az édesanyám aztán persze kedvesen segítő kezet nyújtott, és megkért, hogy nézzek fel a kiadoszobabudapest.hu oldalra és vegyem fel a Global Best Property Zrt. csapatával a kapcsolatot, mert ők gyorsan és profi módon fognak tudni nekem segítséget nyújtani a kiadó szoba keresés feladatában. Mondanom sem kell, hogy azért hozzátette, hogy könyörögve kér, többé ne játszam ezt el, mert minden egyes feladatomban nem fog tudni segíteni, hiszen saját életem lesz é nem fogja tudni számon tartani hogy miben kell védőhálóként mögöttem állni. Azt hiszem egy életre megtanultam hogy nem csinálhatok már ilyeneket. A csapatot pedig felkerestem és valóban gyors és tökéletes segítséget kaptam, egyszóval megmentették az életemet.