Ide is eljutottam

Közel két éve döntöttem úgy, hogy felmondok az akkori munkahelyemen és saját vállalkozásba kezdek. Nagyon bátor lépés volt ez akkor tőlem, hiszen közgazdász diplomával egy teljesen új területre, a masszázs, csontkovácsolás és egyéb egészségjavító és megőrző technikák világába léptem be egy nap leforgása alatt. Nem mondhatom, hogy nem volt bennem félelem, de azt már megtanultam a közel tíz éves munkapiaci tapasztalatommal, hogy bizony néhány helyzetben kockáztatni kell és bátornak kell lenni. Hát én is így tettem. Összeraktam egy kisebb tartalékot és belevágtam a nagybetűs újdonságokkal tarkított vállalkozói létbe.

Nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanatok, megtorpanások és hullámvölgyek, de valahogy mindig sikerült túljutnom rajtuk. Persze ebben nagyon sokat segített a környezet is. A szülők meg nem szűnő lelkesítő támogatása és biztatása, a barátok kitartó motivációs beszédei, és hát nem mellesleg a sok pozitív visszajelzés azoktól az ügyfelektől, akik élete szinte megváltozott azzal, hogy jobban mozogtak vagy csökkent a fájdalmuk azzal, hogy ellátogattak hozzám havi rendszerességgel. Persze elégedetlen ügyfelek mindig is voltak és lesznek is, és ezért nem szabad lendületünket veszíteni, de hát abban a pillanatban amikor ez az embert arcul csapja sosem könnyű.

Ma azonban már elmondhatom, hogy teljesen stabilan és jól működik a kis szalonom. Tudom azt, hogy milyen problémával ki, melyik más mozgásterapeuta vagy épp orvos tud segíteni, és szorosan együtt is dolgozom velük, így szinte minimális az az ügyfél, aki problémájára ne tudnék megoldást találni. Eljutottam oda, hogy most már olyanokon törhetem a fejem, mint a munkaruha. Szükségem van ugyanis egy olyan jó minőségű, logózott egyedi munkaruhára, amiben kényelmesen tudok dolgozni és kellően elegáns és szép, egyedi is. Ebben pedig a legjobb partnerre találtam az ajandekozd.hu csapatában. Nem csak hogy tökéletes minőségben képesek formába önteni azt, amit én megálmodtam, de hasznos tanácsokkal és ötletekkel segítenek abban, hogy a termék minél tartósabb és mutatósabb legyen. A munkaruha után most már az egyedi hímzett törölközők beszerzésében is gondolkodom. Természetesen csak velük.